GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA

Idag är jag ju alltså då ledig, även fast jag helst hade vetalt jobba (dubbelt betalt idag) men men. Idag har jag iaf varit ute och åkt båt och fikat med några vänner. Nu är jag hemma en snabbis för att byta om och så. Här hemma är det fullt hus iaf, mamma&pappa och deras kompisar är här och just nu spelas det kubb. Jag ska packa om nu och byta bil sen så åker vi igen men denna gång ska vi grilla. Hoppas ni andra också får en fin dag!
 
Slänger in en bild på bästaste också eftersom att idag fyller hon 19 jävla år! Hoppas att du får en asbra dag och att du har det så kul på jobbet! Vi får fira dig en annan dag, loveyou <3
 
 

JAG HAR VAKAT MÅNGA NÄTTER, FÖRHANDLAT MED MIG SJÄLV, JAG HAR SAGT DU BORDE LÄMNA DENNA MANNEN NU IKVÄLL, DET TOG ALLTFÖR MÅNGA ÅR FÖR MIG ATT ÄNTLIGEN BLI FRI, DET HAR SLITIT MIG ITU DET FANNS INGEN BARA DU MEN JAG ÄR LYCKLIGARE NU.


Genom eld
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Sen sist jag skrev har jag hunnit med så mycket. Jag har varit på studentbal och haft så roliga veckor tillsammans med min kära klass. Sen har jag ju tagit studenten också! Jag skulle lätt gå 3 år till på gymnaiset för att få ta studenten igen. Åka flak tror jag var det roligaste jag gjort. Och studentveckan, full hela veckorna, alkohol från frukost till sent på kvällen, sen lika dagen efter. Åh vad jag kommer sakna min klass! Även fast vi inte alltid kom överens så är det nu efter man förstår hur bra ni var.

Några dagar efter studenten drog jag och M en roadtrip till Stockholm några dagar, åkte även allt på grönan haha. stolt. Då hann jag ju även med att köra bil typ 150 mil. Så nu är man ju nästan lite less på att köra bil. Nu är det lördag och på tisdag börjar jag jobba. Man kan säga att livet rullar på helt enkelt.


RSS 2.0