100 DAGAR TILL STUDENTEN

Hej allihopa. Kom hem från skolan kl två så har varit hemma ett tag. Har tagit världens längst dusch och nu sitter jag och spelar peppmusik inför ikväll. Ska börja fixa mig om en stund sen kommer det några tjejer hem hit till mig och vi ska laga tacos innan vi drar ut. Känner på mig att det kommer bli en rolig kväll. 100 DAGAR TILL STUDENTEN FÖR FAAAN!


BUT WITHOUT THE DARK, WE´D NEVER SEE THE STARS

Är ganska less just nu. Idag hade jag sovmorgon till klockan 12. Självklart vaknar jag kl 6 och inte kan somna om. Det är så typiskt mig..Sitter och äter frukost nu sen ska jag ner på stan en sväng. Hörs sen.


BIKBOK 249:-


Le mot dom som försöker krossa dig. För det krossar dom att se dig le.

Har sprungit på stan en snabbis med Natalie nu. Måste hitta något att ha på mig imorgon kväll. Det är alltid så att när man måste hitta något så gör man aldrig det, så typisk. Fick med mig en blå tröja hem iallafall som jag ska visa sen. Det har varit så varm idag så när jag kom hem från skolan bytte jag om till skinnjacka, så härligt.


PÅ SKOLAN

Hejjj, sitter på skolan nu men har egentligen slutat. Men tänkte gå på stöd och göra klart en uppgift i NK. På lektionen innan så fick vi låna en systemkamera så vi har tagit en massa kort. Kul lektion va? ;)
Imorgon är det 100dagars så alla 3or i Östersund kommer vara ute. Kan inte fatta att det bara är 100 dagar kvar till studenten, det är helt sjukt. Ska göra klart det här ni sen ska jag möta upp Natalie :)


NYVAKEN TJEJ

Nyvaken tjej som vaknade för kanske en halvtimme sen. Älskar att ha mycket tid på morgonen. Har nyss ätit frukost och ska bara sminka mig och byta om innan jag går till skolan. Hoppas att lektionen går fort för jag har mycket att göra sen efter skolan, hörs när jag är på skolan!

trött tjej


SOMEBODY THAT I USED TO KNOW

Har haft en heldag på skolan idag, minns inte när det hände senast faktiskt. Sen har jag och Amanda suttit hemma hos mig och bara pratat och rökt vattenpipa, hur mysigt som helst! Det är så skönt att vi har våra lägenheter så nära varandra. Nu ska jag gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon.


SKOTER


RSS 2.0